26 d'abril de 2024

El Voltreganès impulsa una Marató de donació de Sang

Durant el mes de setembre, després de les vacances, el banc disposa de la meitat de bosses que la resta de l’any

El Ter 1 de setembre de 2010 a les 15:12
La Marató de Sang del Voltreganès del 2009
Els municipis del Voltreganès celebren al llarg d’aquest dimecres una Marató de Donació de Sang. Hi prenen part Sant Hipòlit de Voltregà, Les Masies de Voltregà i Santa Cecília de Voltregà.

La marató, que ha començat a les 10 d’aquest matí es tancarà a les 10 de la nit, amb un pausa entre les 2 i les 4 de la tarda. En aquesta ocasió s’ha ampliat l’horari per tal de poder assolir les 200 donacions. Khaled Khatib, promotor de zona del banc de sang i teixits, es mostrava satisfet perquè a primera hora del matí ja comptaven amb 20 donacions i al migdia, eren una trentena.

Les donacions es poden realitzar al Pavelló Municipal d’Esports de Sant Hipòlit de Voltregà. Khatib destaca la importància de sang sang sempre, però sobretot durant el mes de setembre quan, després de les vacances, el banc disposa de la meitat de bosses que la resta de l’any. A dia d’avui es disposa de 5.000 bosses enlloc dels 10.000 habituals.

Per a l’ocasió s’han organitzat nombroses activitats paral·leles al llarg de tota la jornada. Destaca per exemple un taller de dibuix, un d’hoquei, exhibicions de patinatge i hip-hop o un berenar popular. També hi haurà el sorteig de diversos regals.
Etiquetes: