25 d'abril de 2024

L'Ajuntament de Manlleu es queixa que Fecsa-Endesa ha eliminat un servei d'atenció comercial

L’Ajuntament va tenir constància del problema a través de queixes ciutadanes

El Ter 13 de desembre de 1901 a les 20:45
L’Ajuntament de Manlleu reclama a Fecsa-Endesa el restabliment del servei presencial d’atenció comercial de la ciutat, suprimit sense avisar segons el consistori. L'empresa assegura que es tractava d'un servei subcontractat i que les gestions es poden seguir fent per telèfon o adreçant-se al servei de la ciutat de Vic.

L’Ajuntament ha enviat una carta de queixa a la companyia energètica perquè reconsideri la decisió. Segons explica David Bosch, alcalde accidental, aquest punt prestava servei a tot Osona nord, a municipis com Torelló, la zona del Voltreganès o també del Ripollès.

Segons Bosch, l’Ajuntament va tenir constància del problema a través de queixes ciutadanes. Per això s’ha enviat una carta a l’empresa demanat una explicació i el restabliment del servei. En aquesta, l’Ajuntament expressa sorpresa per la decisió, ja que no n’havia estat informat prèviament, i es queixa pel greu perjudici que l’eliminació d’aquest servei.

Des de Fecsa-Endesa, un dels responsables de comunicació ha explicat a elter.net que el servei estava subcontractat a un empresari i que aquest, ha decidit rescindir el contracte amb l’empresa. Segons Fecsa-Endesa, el servei als usuaris no queda descobert ja que les gestions es poden fer per telèfon o desplaçant-se al punt d’atenció que hi ha ubicat a Vic.
Etiquetes: