23 d'abril de 2024

El Club Natació Vic – Etb organitza aquest diumenge la 27a Travessia nedant al Pantà de Sau

En aquesta ocasió les inscripcions només poden fer anticipades a través de la web del club

El Ter 2 de setembre de 2010 a les 17:13
Segons l’Agència Catalana de l’Aigua el pantà es troba a un bon nivell en aquests moments, al voltant del 80%
El Club Natació Vic – Etb, amb la col·laboració del Club Nàutic Vic – Sau organitzen aquest diumenge la 27a Travessia nedant al Pantà de Sau. Enguany la prova s’inclou en els actes que estan servint per commemorar els 50 anys del Club Natació Vic – Etb.

En aquesta ocasió les inscripcions només poden fer anticipades a través de la web del club. Abans de tancar-se les inscripcions aquesta mateixa nit ja es compta amb un 230 participants i s’espera aconseguir un nou rècord de participació, l’any passat van ser 275. La prova, que es puntuable pel Circuit Català de Travesses, es disputa al voltant del campanar de l’antiga església de Vilanova de Sau.

Com cada any nedadors de tot Catalunya disputaran la Travessia Petita de 1.000 metres si pertanyen a la categoria menor o màster, i la Travessia Gran de 2.500 metres si pertanyen a la infantil, júnior o absoluta.

Segons l’Agència Catalana de l’Aigua el pantà es troba a un bon nivell en aquests moments, al voltant del 80%, cinc punts per sobre respecte l’any passat.
Etiquetes:
Esports