26 d'abril de 2024

Lluís Julián Barrachina s’emporta el premi literari Miquel Arimany

En total hi van prendre part un total de 151 obres

El Ter 21 de setembre de 2010 a les 17:45
Ramon Isern, alcalde de Les Masies i el guanyador, Lluís Julián Barrachina. FOTO: Ajuntament de Les Masies de Roda
Aquest passat, dissabte 18 de setembre, al monestir de Sant Pere de Casserres, es va celebrar l'acte de proclamació del guanyador del Premi. El guardonat ha estat Lluís Julián Barrachina, de Barcelona, amb l'obra Mai més no he passejat pel Boulevard de Ponent.

Els finalistes han estat: Maria Geòrgia Adell Pazos, Jordi Campos Curbí, Marc Capdevila Clapera, Lluís Falp, Anna Marsal Riera, Montse Molist Forcada, Sergi Oliva Ostos, Jordi Portals Casanovas, Lluís Quinquer Roura, Josep Maria Ribaudí Martí i Mercè Saurina Clavaguera.

En total hi van prendre part un total de 151 obres. A cada finalista i al guanyador se'ls va obsequiar amb un document acreditatiu i un exemplar del llibre que l'Ajuntament ha editat amb els dotze contes finalistes. Al guanyador també se'l va obsequiar amb el premi de 1.500 euros.

Aquest llibre, de l'editorial La Busca, porta per títol Mai més no he passejat pel boulevard de Ponent i altres contes i es pot trobar a les llibreries i també a les oficines de l'Ajuntament.

L’acte també va comptar amb la lectura d'un conte a càrrec del poeta, fotògraf i rapsode Gabriel Salvans. Va tancar l'acte l'actuació musical del grup VICUS que va donar pas a un refrigeri per a tots els presents.
Etiquetes:
Cultura