25 d'abril de 2024

José Montilla inaugura dos equipaments al Voltreganès

Per l’execució del projecte s’ha comptat amb subvencions per valor de 1,2 milions euros

El Ter 24 de setembre de 2010 a les 14:55
Montilla, Fogué i Vilamala durant la inauguració oficial de la nova seu de l'ajuntament. FOTO: Joan Roca de Vinyals
El president de la Generalitat, José Montilla i el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué han inaugurat oficialment aquest dijous a la tarda dos equipaments del Voltreganès. A Les Masies de Voltregà s’ha fet la inauguració oficial de la nova seu de l’Ajuntament, a la Casa Forta del Despujol.

També s’han inaugurat les reformes de la Pista exterior de Sant Hipòlit de Voltregà. L’acte, a Sant Hipòlit, també ha servit per presentar els equips d’hoquei i de patinatge artístic del Club Patí Voltregà i els equips del Club de basquet Voltregà per la temporada 2010-2011.

Antoni Fogué va explicar que aquest pavelló "és una mostra clara de la potència esportiva del municipi". Pel president de la Diputació de Barcelona "aquest equipament té present i sobretot té un brillant futur".

El president de la Generalitat, José Montilla, va recordar que durant aquesta legislatura s'ha invertit en més de 500 nous equipaments i que això suposa una inversió en benestar, en salut.

Les reformes i les obres han consistit en cobrir La Pista esportiva existent de manera que pugui ser climatitzada i ser utilitzada com a pavelló i sala polivalent. També s’ha creat un espai col·lectiu (situat entre la pista i el pavelló) constituït per un vestíbul d’accés, cambres sanitàries i un espai de taquilles. Les obres, que han tingut un període d’execució de nou mesos, estan incloses en la primera fase del Pla director de l’espai "La Pista", un pla que preveu l’ordenació de tota la zona on esta ubicat el pavelló esportiu, la pista, els edificis preexistents i l’espai públic del seu entorn. En les següents fases d’execució, encara sense calendari definit, es preveu la urbanització de l’espai públic, la rehabilitació del pavelló existent i la construcció d’un nou equipament municipal.
Per l’execució del projecte s’ha comptat amb subvencions per valor de 1,2 milions euros provinents de Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

Les autoritats durant l'acte de presentació. FOTO: Joan Roca de Vinyals

Etiquetes:
Societat