25 d'abril de 2024

La 9a edició de la Fira del llibre de muntanya rep més de 6.000 visitants

La fira va comptar també amb nombroses activitats paral·leles

El Ter 4 d'octubre de 2010 a les 12:36
Un dels estands de la fira. FOTO: David Fajula
Més de 6.000 visitants han passat a llarg d’aquest cap de setmana per la 9a edició de la Fira del llibre de muntanya que enguany s’ha celebrat a Tavertet. La mostra és el punt de trobada dels amants de la muntanya i dels professionals del sector. Aquesta edició va comptar amb una vintena de presentacions de novetats editorials.

En total hi van ser presents 22 editorials, la majoria catalanes però també algunes de Madrid, Andorra o el País Basc. Miquel Vilella, membre de l’organització de la fira, destacava aquest diumenge en una entrevista al programa Passa volant de Ràdio Manlleu, que els professionals estaven especialment satisfets pels contactes realitzats.

La fira va comptar també amb nombroses activitats paral·leles com una tirolina, un rocòdrom o tallers infantils. La projecció en aquesta edició va anar a càrrec de l’alpinista Ferran Latorre. En aquesta ocasió el tema central de la fira va ser "Pagesia i muntanya". A l’entorn d’aquest ítem es van organitzar un seguit de conferències "de molta qualitat" segons Vilella.

La mostra, única a Espanya de característiques similars, ja pensa amb la 10a edició que tindrà lloc a l’Esquirol i amb els reptes de futur. Vilella apunta que el repte serà "sobreviure econòmicament" ja que depenen molt de "les subvencions de les administracions".
Etiquetes:
Cultura