26 d'abril de 2024

Seva celebra la tretzena edició de la Festa del Bolet aquest diumenge

S’espera servir-ne més de 2.100 racions de tot tipus de bolets

El Ter 8 d'octubre de 2010 a les 11:52
Exposició dels bolets
Seva celebrarà aquest diumenge 10 d’octubre la 13a edició de la Festa del Bolet. Per a l’ocasió, un any més, s’han organitzat diverses activitats. La festa comptarà també amb les habituals parades d’artesans.

Josep Palmarola, alcalde de Seva, destaca que una vegada més s’han volgut potenciar les parades d’artesans del municipi i que s’han hagut de descartar moltes peticions. Aquest any la mostra comptarà amb sis parades més que en la passada edició.
Com sempre també hi haurà la tradicional cassoleta de bolets.
S’espera servir-ne més de 2.100 racions i és que la fira va rebre en la passada edició més de 15.000 visitants. Aquest any, amb el pont del Pilar, aquesta xifra podria créixer encara més. Com sempre tota la jornada girarà entorn del bolet com també les activitats paral·leles. Hi haurà una exposició de fotografies i una de bolets, un concurs de bolets, un altre concurs que consisteix en encertar el pes de diversos cistells i també diverses actuacions per a tots els públics.

Segons Palmarola aquest any hi haurà una temporada bona de bolets tot i que les pluges s’han fet esperar més de l’habitual.

Assistents a passades edicions de la festa

Etiquetes: