25 d'abril de 2024

Detingut a Osona un conductor amb un cotxe robat, sense permís i begut

Ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial del jutjat d'instrucció número 5 de Vic

El Ter 13 d'octubre de 2010 a les 16:26
ACN - Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que circulava amb un cotxe robat, sense permís de conducció i begut per la carretera C-17, a Orís. A més, l'infractor, de 22 anys i amb domicili a Santa Coloma de Gramenet, acumula més de 70 antecedents policials des del novembre del 2006.

La major part de les detencions han estat per robatoris amb força, robatoris amb violència i intimidació, conduir sense permís, robatori de vehicles i atemptat contra agents de l'autoritat. Ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial del jutjat d'instrucció número 5 de Vic.

Durant un control d'alcoholèmia, agents de trànsit van detenir divendres passat un conductor que circulava sense una roda de darrera i va intentar fugir en veure la policia. La persecució va durar fins a Sant Quirze de Besora. Allà la policia va detenir el conductor, després que se saltés un semàfor, un senyal d'stop i conduís en sentit contrari, fins a caure per un marge de tres metres, i sortís corrent.

Finalment, els agents van interceptar-lo a la plaça Bisaura d'aquesta localitat. L'home, que presentava símptomes evidents d'anar sota els efectes de l'alcohol, es va mostrar molt agressiu fins al punt que va arribar a colpejar dos agents. També es va negar a fer la prova de l'alcoholèmia i a identificar-se.

Paral·lelament, els agents van comprovar que el vehicle que conduïa havia estat sostret la mateixa nit al Passeig Pep Ventura de Vic. Per tot plegat, va quedar detingut pels delictes de robatori i furt d'ús de vehicle, atemptat a agents de l'autoritat, negativa a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia, conducció temerària i sense permís de conduir.
Etiquetes:
Sostenibilitat