25 d'abril de 2024

Isaac Peraire traspassa el càrrec de Portaveu Regional de les JERC a Eulàlia Company

Isaac Peraire, seguirà integrant l'equip amb la Secretaria de Política Institucional

El Ter 18 d'octubre de 2010 a les 12:43
Isaac Peraire i Eulàlia Company
Isaac Peraire, de Prats de Lluçanès, feia 5 anys que era el portaveu de l’organització a la Catalunya Central. Peraire ha decidit abandonar el càrrec per poder tenir més temps lliure per presentar-se de cap de llista a Prats de Lluçanès, a les municipals del maig vinent, per ERC.

El relleu ha estat en el marc del 2n Congrés Regional de la Federació Regional de la Catalunya Central de les JERC, celebrat aquest dissabte a Santa Creu de Joglars, on una trentena d’assistents s’hi han donat cita.

Al llarg del Congrés s’han debatut i aprovat per unanimitat les ponències amb els objectius marcats per l’organització per aquesta temporada a la Catalunya Central. Al final del Congrés Jordi Serra, President d’Esquerra a la Catalunya Central ha agraït a Peraire la labor duta a terme a l’organització. Eulàlia Company també ha agraït "la participació de tothom i ha demanat la complicitat de tots i totes per poder treballar en tots els aspectes de la societat" per aconseguir "uns Països Catalans socialment més justos i lliures".

Integrants de l'equip de JERC

Etiquetes:
Política Municipal