24 d'abril de 2024

S'obre el període d’inscripcions de l’Escola del Gimnàstic Osona al Voltreganès

Les activitats de l’eGo del Voltreganès s’iniciaran a la Pèrgola de La Gleva

El Ter 26 d'octubre de 2010 a les 17:16
Una imatge d'unes alumnes d'iniciació a la gimnàstica
Les inscripcions s'han obert aquesta setmana. Aquest és el primer nucli territorial de la comarca on s’està implantant aquest centre de formació del Club Gimnàstic Osona, amb el qual l’entitat vol reforçar la difusió d’aquest esport. Els propers cursos es preveu expandir-se a altres nuclis d’Osona.

Les activitats de l’eGo del Voltreganès s’iniciaran a la Pèrgola de La Gleva, però més endavant es traslladaran al nou pavelló del CEIP Comte de Lacambra. Els entrenaments seran els dilluns i divendres en funció de l’edat i la modalitat escollida: gimnàstica artística, rítmica, acrobàtica o baby-gim. Durant aquesta setmana, els infants i joves, fins a 16 anys, poden provar gratuïtament aquests esports.

El 5 de novembre començarà el curs amb normalitat. L’escola és fruit de la consolidació d’un treball innovador en gimnàstica, que el Club Gimnàstic Osona va engegar gairebé de forma paral·lela al seu naixement ara fa vuit anys. El club, en aquests moment, ja compta amb més de 200 socis. En molts casos, l’eGo és el pas previ a uns entrenaments amb un nivell d’exigència més alt i més enfocats a la competició, a la seu del Club Gimnàstic Osona.
Etiquetes:
Esports