25 d'abril de 2024

Hotel La Paz, Lídia Guevara i Lucas Masciano en concert a Gurb

L’Associació 1705 Vic Festival és qui organitza aquest múltiple concert

El Ter 29 d'octubre de 2010 a les 14:25
Cartell del concert
Aquesta nit de divendres els osonencs Hotel La Paz, la cantant de folk Lídia Guevara i l’argentí Lucas Masciano coincidiran en concert a la Suit discotheque de Gurb. Lídia Guevara presentarà les cançons del seu nou disc que ha de sortir properament, sota el títol de Memoria de elefante.

Ho farà de manera diferent a l’habitual, ja que deixa de banda el format més acústic per donar pas a les versions més ballables. Segons Guevara, els grups que actuaran, on també s’hi sumen Sin Rumbo, Spit i Soupop, tenen en comú el fet de formar part del que defineix com "la família de El canto del loco", ja que d’una manera o altra tots tenen relació amb el grup madrileny.

Després de les actuacions de Lucas Masciano, Lídia Guevara o Sin Rumbo, es seguirà amb música dels discjòqueis residents de La Suit, Ramon Soldevila i David González, col·laboradors de Ràdio Manlleu. L’Associació 1705 Vic Festival és qui organitza aquest múltiple concert, a la sala La Suit de Gurb, que començarà a 2/4 de 10 del vespre.
Etiquetes:
Cultura