25 d'abril de 2024

La víctima mortal de l’accident de l’Eix Transversal és un veí de Prats de Lluçanès

El sinistre ha obligat a tallar completament la circulació de la carretera durant una hora

El Ter 9 de novembre de 2010 a les 17:30
Camió causant de l'accident mortal que transportava terra. FOTO: ACN
Es tracta d'Antoni C. G., de 59 anys i amb domicili a Prats de Lluçanès. Pel que fa als conductors dels altres camions, un d'ells, Xavier B. B., de 35 anys i veí de Tona, n'ha resultat ferit greu, mentre que la conductora del tercer camió, Maria Àngela V. D., de 46 anys i amb domicili a Sora, n'ha resultat il·lesa.

L'accident s'ha produït quan un dels vehicles ha envaït el sentit contrari i ha col·lidit frontalment amb un segon camió, on viatjava la víctima mortal. Com a conseqüència de la topada, aquest segon camió, posteriorment, ha xocat amb el remolc d'un tercer vehicle i ha acabat bolcat al marge de la carretera. El conductor n'ha resultat mort.
La col·lisió múltiple ha fet que un dels camions, que transportava sorra, hagi perdut la càrrega i aquesta s'hagi escampat per la via.

El sinistre ha obligat a tallar completament la circulació de la carretera durant una hora. En aquest temps, els Mossos d'Esquadra han desviat el trànsit per l'interior de Vic. Posteriorment, s'ha donat pas alternatiu fins que s'ha pogut restablir completament la via.

Fins el lloc de l'accident s'han desplaçat 11 dotacions de Mossos d'Esquadra, 6 dels Bombers de la Generalitat, serveis sanitaris i manteniment de carreteres.
Etiquetes:
Sostenibilitat