25 d'abril de 2024

Espadaler afirma que “CiU és l’única alternativa al tripartit”

Espadaler va visitar els municipis osonencs d’Orís i Sant Hipòlit de Voltregà

El Ter 17 de novembre de 2010 a les 18:54
Imatge de l'acte
Aquest, dimarts 16 de novembre, el diputat i candidat de Convergència i Unió, Ramon Espadaler, va visitar els municipis osonencs d’Orís i Sant Hipòlit de Voltregà. Va destacar que "votar CiU a les eleccions del 28 de novembre és l’única alternativa al tripartit".

Espadaler va afegir que "necessitem un govern únic on tothom vagi en la mateixa direcció, un govern coherent i amb les mans lliures, sense que hagi de dependre dels interessos dels partits de Madrid, i l’única opció de govern és CiU".

El primer dels actes va tenir lloc a l’Escola de Bajalou d’Orís on Espadaler va estar acompanyat pel portaveu de CiU al municipi, Arnau Basco. Seguidament, el candidat de CiU va realitzar una xerrada a la sala d’actes de l’Ateneu de Sant Hipòlit de Voltregà on va comptar amb la presència del portaveu de CiU del consistori, Miquel Solà.

En els dos actes, Ramon Espadaler va afirmar que "el programa de govern que presenta CiU té dos punts fonamentals: aixecar el país d’aquesta crisi econòmica en què es troba immers creant llocs de treball i millorar l’àmbit de l’educació".

Al final dels dos actes, Espadaler va demanar el vot al públic assistent explicant que "cal que tothom vagi a votar a les properes eleccions perquè ens hi juguem el nostre país, i ens cal aconseguir una majoria suficient per governar sols sense dependre de cap altre partit, perquè si torna a guanyar el tripartit, estem perduts".
Etiquetes:
Política Municipal