25 d'abril de 2024

L'atenció a la gent gran d'Olost comptarà amb un espai propi

Freixanet considera que els efectes del Pacte Nacional per l’Educació es comencen a notar

El Ter 10 de desembre de 2010 a les 16:22
Josep Maria Freixanet és l'alcalde d'Olost
A Olost s’ha aprovat un conveni entre ajuntament i Departament d’Acció Social i Ciutadania pel qual s’estableix la posada en marxa d’un servei d’atenció a la gent gran, pensat específicament per a poblacions d’àmbit rural.
Amb aquest servei, que hauria d’entrar en funcionament a finals del mes d’abril de 2011, el programa d’ajuda a la gent més envellida de què fins ara disposava l’Ajuntament d’Olost passa a comptar amb un espai propi.
A Olost també es continua avançant en el projecte de remodelació del centre històric del municipi. De fet, dijous es va adjudicar la segona part de l’obra a l’empresa constructora Acertis, la mateixa que s’encarrega de la primera part de la remodelació. Es preveu que el conjunt de la remodelació del casc antic del nucli estigui enllestida durant el mes d’abril de l’any vinent.


El de dijous també fou, en principi, el darrer ple de Freixanet com encara diputat del Parlament de Catalunya. Durant aquesta etapa, Freixanet s’ha caracteritzat per la seva participació a la comissió d’Educació. Precisament, i en relació als resultats de l’informe PISA que es coneixia abans d’ahir i en el qual es milloraven les habilitats lectores dels escolars catalans, Freixanet considera que els efectes del Pacte Nacional per l’Educació es comencen a notar.
Etiquetes: