24 d'abril de 2024

La tòfona és la protagonista aquest cap de setmana a Centelles

La Fira s'uneix a La Marató de Tv3 amb activitats esportives, una xocolatada i el 2n campionat de pòquer, entre altres.

El Ter 17 de desembre de 2010 a les 20:42
Aquest any la Fira està ubicada en tres espais diferents. Fotografia: Ajuntament de Centelles
Per tercer any consecutiu Centelles celebra una nova edició de la Fira de la Tòfona. Durant tot aquest cap de setmana la tòfona serà la principal protagonista d’aquesta població osonenca.

Es podrà conèixer aquest producte a partir de parades, presentacions, demostracions i altres activitats. A més, aquesta tercera edició s’ha volgut sumar a la Marató de Tv3. Per aquest motiu, s’han organitzat un seguit d’activitats esportives, una xocolatada, el 2n campionat de póquer un es realitzarà un flashmob.

Per altra banda, i també en clau solidària, el Banc d’Aliments de Centelles, començarà una recollida d’aliments a més de realitzar un taller i un el Cagatió infantils. Una de les novetats d’aquesta tercera edició és que totes les activitats quedaran concentrades aquest cap de setmana.

La fira d’aquest any està ubicada en tres espais diferents. Per una banda les parades i totes les activitats complementàries tindran lloc a l’espai firal i als carrers del nucli antic. Entre les activitats, cal destacar l’entrega del 2n premi de la ratafia embruixada de Centelles i la projecció del documental Bicileta, Cullera, Poma realitzat per la Fundació Pasqual Maragall. La Sala La Violeta eixoplugarà tots els tastos gastronòmics, les demostracions de cuina i la jornada tècnica. Per altra banda, la Sala de plens de l’Ajuntament, acollirà les presentacions de productes dels comerços i les parades de Centelles, com per exemple l’embotit amb tòfona.
Etiquetes:
Cultura