26 d'abril de 2024

Gerard Figueras ha sortit reelegit com a President de la JNC aquest cap de setmana a Seva

Va estar reelegit amb un 86% de suport de delegats i delegades

El Ter 20 de desembre de 2010 a les 09:49
Moment de la conferència
Divendres va dur-se a terme el setzè Congrés de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a l’Hotel El Montanyà. El president de la JNC Gerard Figueras va estar reelegit amb un 86% de suport de delegats i delegades.

Pel que fa a les polítiques de joventut, Figueras ha demanat que "el traspàs íntegre i sense condicions de les beques destinades als joves han de ser "la nova mili" "d’aquesta dècada" en el sentit que la JNC es fixa com a nova fita a mig termini, assolir tant la competència exclusiva en matèria de beques com els recursos, per tal de dissenyar, gestionar i dotar d’una política d’ajudes i suport als joves i les joves estudiants de Catalunya. Figueras ha refermat l’objectiu de duplicar la presència municipal de l’organització, a través de les Alcaldies, els regidors i els Consellers Municipals i de Districte.

En la cloenda han participat, entre altres, el Secretari General Adjunt de Convergència, Felip Puig que ha establert paral·lelismes entre la generació de joves que l’any 80 va rebre l’encàrrec d’aixecar el país amb els joves que ara, 30 anys després, s’enfronten a l’encàrrec d’afrontar la crisi social i nacional que pateix Catalunya.

Assistents a la conferència de Seva

Etiquetes:
Política Municipal