25 d'abril de 2024

Èxit a la fira de la Tòfona a Centelles

La Fira ha participat amb diferents actes per la Marató

El Ter 20 de desembre de 2010 a les 11:17
La fira ha tingut una gran assistènca de públic al llarg de tot el cap de setmana
Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat a Centelles la fira de la Tòfona. Al llarg d'aquests dos dies la tòfona ha estat la protagonista de les parades de la fira. L'edició d'enguany, coincidint amb la Marató de TV3, ha organitzat diversos actes per obtenir diners per donar-los a la Marató.

La fira d’aquest any s'ha ubicat en tres espais diferents. Per una banda les parades i totes les activitats complementàries than tingut lloc a l’espai firal i als carrers del nucli antic. Entre les activitats, cal destacar l’entrega del 2n premi de la ratafia embruixada de Centelles que ha anat a parar a Montserrat Boix i la projecció del documental Bicileta, Cullera, Poma realitzat per la Fundació Pasqual Maragall.

La Sala La Violeta eva recollir tots els tastos gastronòmics, les demostracions de cuina i la jornada tècnica. Per altra banda, la Sala de plens de l’Ajuntament, ha acollit les presentacions de productes dels comerços i les parades de Centelles, com per exemple l’embotit amb tòfona.

Des de l'organització s'ha trobat molt bé poder concentrar la fira en un cap de setmana a diferència de les anterors edicions que s'allargaven una setmana.
Etiquetes: