26 d'abril de 2024

Centelles presenta els pressupostos de 2011 amb la plantada de CiU

El pressupost del 2011 és un 10 % més baix que el de 2010

El Ter 28 de desembre de 2010 a les 13:08
Imatge del ple quan els representants de Ciu van marxar de la sala
Centelles ha celebrat aquest dilluns el darrer ple municipal de 2010 i ho ha fet amb bastant rebombori. Els regidors del grup municipal de CiU van decidir marxar ahir de la sala de plens al.legant que durant tot l’any l’alcalde i l’equip de govern no els ha tingut en compte a l’hora de prendre decisions i presentar la informació que sol.licitaven.

Miquel Matavacas, regidor de CiU, exposa com es sent el seu grup a més de no complir alguns dels acords polítics aprovats durant la legislatura. Miquel Matavacas, regidor de CiU juntament amb Estanis Relats, manifesta que l’acció d’ahir pretén ser una protesta davant un tracte prepotent per part de l’equip de govern.

Relats i Matavacas protesten també perquè no han disposat de prou temps per analitzar bé els diversos punts dels pressupostos pel 2011, ja que, segons ells, han rebut els documents en vigílies de les festes de Nadal i el ple s’ha celebrat pocs dies després, aquest mateix dilluns. Josep Paré, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, afirma que les informacions s’han donat amb prou antelació com per fer una bona anàlisi dels pressupostos. Paré es mostra contundent i considera que l’acció de CiU és una falta de responsabilitat en un dia tan important com el del ple de pressupostos.

El pressupost del 2011 és un 10 % més baix que el de 2010 i serà de gairebé 7 milions d’euros. Alguna de les partides més destacades del nou pressupost són les de les reformes a la plaça Catalunya i al carrer Sant Llop, l’adequació del terreny de la nova escola, i també les inversions en fibra òptica i tecnologies de la informació i la comunicació.
Etiquetes:
Política Municipal