27 d'abril de 2024

ERC de Prats enceta la campanya “Despertem Prats"

Des d’ara i fins a la campanya electoral, s'aniran succeint iniciatives que sota el paraigües "Desperta Prats!"

El Ter 20 de gener de 2011 a les 11:25
Isaac Peraire durant la presentació de la campanya
ERC de Prats enceta la campanya "Despertem Prats" amb l’objectiu de "despertar el poble de l'anestesiament que practica l'equip de Convergència i Unió", segons explica el regidor i candidat a l’alcaldia de Prats, Isaac Peraire.

La campanya "vol explicar a tots els sectors de la població que cal dinamitzar i donar suport a la seva pròpia activitat". De moment ja han començat trobades i reunions, i s’han obert tots els canals de participació per tal de seguir interactuant amb tota la població.

Des d’ara i fins a la campanya electoral, s'aniran succeint iniciatives que sota el paraigües "Desperta Prats!" aniran en aquest sentit. ERC també vol que Prats exerceixi "d'autèntica capital de la comarca del Lluçanès al costat dels altres pobles de la comarca, sense competir-hi".

Peraire ha explicat, a més, que es tracta d'una "precampanya en positiu", remarcant que "no anem en contra de Convergència i Unió; anem a favor del poble". La campanya es va presentar aquest dimarts 18 de gener. Peraire va estar acompanyat de la resta de membres de l'actual Grup Municipal d'Esquerra a l'Ajuntament (Ramon Besora, Joan Mill, Montserrat Juvanteny i Judit Pons).
Etiquetes:
Política Municipal