25 d'abril de 2024

El fred, culpable de l'escassa assistència de públic a la Fira de Sant Sebastià

Pel que fa a la valoració general de la Fira, el resultat va ser positiu tot i l’escassa assistència de públic

El Ter 28 de gener de 2011 a les 11:26
El mossèn beneeix un gos en la Benedicció d'animals
Sant Pere de Torelló ha celebrat el passat cap de setmana la fira de Sant Sebastià, l’obertura dels actes, però, va començar el passat dijous dia 20 de gener amb la projecció del fotògraf Oriol Alamany, on hi van assistir 67 persones. La projecció anava acompanyada per les explicacions del mateix fotògraf.

El dissabte dia 22 es va fer la Benedicció d’un centenar d’animals: cavalls, ponis, gossos, gats, conills, gallines... van passar per la plaça Generalitat per tal que el mossèn de Sant Pere de Torelló els beneís. Tots els amos dels animals van ser obsequiats amb un record de la diada.

En la jornada de diumenge es va donar oberta la fira on de les 40 parades en van fallar 5, pel que fa a l’assistència de públic, aquest any ha estat el pitjor dels darrers 8, fet que es justifica pel mal temps que va acompanyar el dia amb temperatures de -6 graus.

A la tarda, a partir de les 18 hores, més de 100 persones van assistir al concert dels alumnes de l’Aula de música que es va haver de fer al pavelló a causa de les obres que afecten l’accés al teatre. Després del concert dels alumnes de llenguatge i de cant coral va ser el torn dels dos grups de Combo de la mateixa Aula de Música. La sessió va acabar amb un concert de 45 minuts per part del grup 4 de Corda que van oferir el seu repertori de música moderna tocada amb instruments que s’associen amb la música més clàssica.

Pel que fa a la valoració general de la Fira, el resultat va ser positiu tot i l’escassa assistència de públic. També es va celebrar, posteriorment, l’Acapte-Marató de sang en la que es van omplir 56 bosses i es van inscriure 8 persones noves a la llista de donants de Sant Pere de Torelló.

El fred va causar una fluixa assistència de públic a la fira

El grup 4 de Corda va mostrar el seu repertori de música moderna

La donació de sang va donar un molt bon resultat de donants, sumant-ne 8 de nous.

Etiquetes: