26 d'abril de 2024

Els Premis Literaris Bosch i Jover de Balenyà s'entregaran el 10 d'abril

Poden optar-hi tots els majors de 18 anys, i els relats han de ser inèdits i escrits en català

El Ter 4 de febrer de 2011 a les 09:55
La divuitena edició dels Premis Literaris Bosch i Jover de Balenyà té fixada l'entrega de guardons el 10 d'abril , dins els actes de la Festa de Sant Jordi de l'Escola Joan XXIII del municipi. Enguany, el termini de presentació de treballs s'estableix per al divendres, 11 de març.

Poden optar-hi tots els majors de 18 anys, i els relats han de ser inèdits i escrits en català. Els premis s'estableixen en la modalitat de poesia i de prosa, tot i que també hi ha l'accèssit al millor poema, el premi local per al millor recull de poemes o narracions i el premi extraordinari Mestre Miquel, que s'atorga al participant que al llarg de les diferents convocatòries guanyi el primer premi de poesia i de prosa.

Els premis van sorgir ara fa divuit anys amb l'objectiu de donar més relleu a la figura del poeta i escriptor Miquel Bosch i Jover, mestre de Balenyà durant més de 25 anys i on treballà intensament fins la seva mort, el 17 de novembre de 1960. Les dues modalitats de guardons, poesia i prosa, tenen primer, segon i tercer premi.
Etiquetes:
Cultura