26 d'abril de 2024

La CUP de Montesquiu comença la campanya electoral per les municipals

Aquest dilluns totes les llars de Montesquiu tindran a la bústia un exemplar de "Poble Viu"

El Ter 14 de febrer de 2011 a les 17:31
Els Rendellaires han amenitzat l'acte
Aquest dissabte 12 de febrer, amb la inauguració de la seu social de la CUP de Montesquiu i la presentació de la revista "Poble Viu" s'ha donat el tret de sortida de la campanya electoral per les eleccions municipals del proper 22 de maig.

Es va fer un repàs de la legislatura el qual està recollit al "Poble Viu" i es va explicar el procés participatiu que es durà a terme a l'hora d'elaborar el programa electoral. Aquest dilluns totes les llars de Montesquiu tindran a la bústia un exemplar de "Poble Viu" i un qüestionari anònim on es demanarà a la gent l'opinió sobre diversos aspectes relacionats amb el municipi i la feina feta pels tres grups polítics amb representació al consistori. Aquest qüestionari podrà ser dipositat a una bústia instal·lada al local i una vegada analitzades les dades, aquestes es tindran en compte a l'hora d'elaborar el programa.

A part del qüestionari, el proper divendres es farà la primera sessió temàtica i es parlarà sobre els serveis socials. Hi haurà 5 sessions temàtiques més on es parlarà de "cultura i memòria col·lectiva", "medi ambient, urbanisme, habitatge, patrimoni i territori", "participació ciutadana", "educació, esport i activitats socials" i "comerç, turisme, ocupació i promoció econòmica". Les jornades comptaran amb la presència d'una persona especialitzada amb la temàtica que introduirà i situarà la temàtica en un marc general i local, establint-se posteriorment el corresponent debat obert. D'aquest debat, obert a tota la ciutadania, es recolliran totes les propostes que s'inclouran en el programa electoral final.
Etiquetes:
Política Municipal