26 d'abril de 2024

Nombrosos visitants omplen els carrers embruixats de Centelles en la 14a edició del Cau de Bruixes

Després del Cau de Bruixes ara Centelles ja es prepara per la 31a edició del Carnaval

El Ter 21 de febrer de 2011 a les 12:08
Els diversos espectacles, els carrers temàtic i els tallers van ser una vegada més els protagonistes
La pluja de dissabte no va espantar els nombrosos visitants que van omplir de gom a gom els carrers de Centelles en la 14a edició del Cau de Bruixes. Els diversos espectacles, els carrers temàtic i els tallers van ser una vegada més els protagonistes.

Pere Vinyolas, membre de l’organització, destaca que estan molt satisfets del resultat i que cada vegada ve més públic de comarques veïnes. D’entre les novetats d’aquesta edició destacava el concurs de curtmetratges. Segons Vinyolas vista la bona qualitat i la quantitat dels treballs presentats, de cara a properes edicions ja es pensa en fer més difusió del premi a tot Osona i al Vallès.

En aquesta edició també es va apostar d’una manera especial pels tallers dedicats al públic infantil ja que cada vegada és més nombrós el públic familiar que visita el Cau de Bruixes. Per a l’ocasió es van preparar tallers de maquillatge, de contes o de ceràmica, entre d’altres. Segons Vinyolas, tant els tallers pels més petits com pels adults van registrar una molt bona participació.

Després del Cau de Bruixes ara Centelles ja es prepara per la 31a edició del Carnaval, el primer del calendari osonenc. Aquest diumenge ja es va fer el pregó a càrrec del Consell d’Infants de Centelles. Una dels novetats d’aquesta edició serà la Nit Drag Queen divendres al pavelló. La rua serà el dissabte a partir de 2/4 de 7.
Etiquetes:
Cultura