26 d'abril de 2024

La Nit Drag Queen obre el Carnaval de Centelles sense cap intenció de rivalitzar amb les Senyoretes de Torelló

Els nois i nois que participin disfrassats de Drag Queen podran guanyar un cap de setmana al Carnaval de Sitges

El Ter 25 de febrer de 2011 a les 21:02
La festa d'aquest divendres tindrà continuïtat
La Nit Drag Queen obrirà aquest divendres a les 11 de la nit els actes de la 31a edició del Carnaval de Centelles, el segon més important de la comarca. L’activitat d’avui s’ha programat per aconseguir que els centellencs participin més activament a la festa.

Segons Joan Planas, membre de la comissió organitzadora, la Nit Drag Queen és diferent i no pretén fer la competència a les Senyoretes del Carnaval de Torelló tot i comptar també amb una passarel·la. Els nois i nois que participin a la Nit Drag Queen d’avui podran aconseguir diferents premis com un cap de setmana per a dues persones en un hotel de 4 estrelles a Sitges durant el popular carnaval d’aquesta població del Garraf. El jurat estarà format per Drags Queens professionals que també amenitzaran la festa. Aquesta festa tindrà continuïtat els propers anys en funció de la participació d’aquest any.

Per aquesta edició s’espera entre fins a 1.300 assistents a la rua de d'aquest dissabte que començarà a partir de 2/4 de 7 de la tarda. Una edició que enguany presenta novetats en el concurs de carrosses ja que només es premiarà la millor. A més, la categoria de comparses s’ha dividit en dues, fins a 25 persones i a partir de 26. S’espera la participació d’unes 25 comparses d’arreu.
Etiquetes: