25 d'abril de 2024

Antoni Mas serà el candidat per CiU a Balenyà

Mas va afirmar que a partir d'aquesta setmana, es posarà a treballar amb tot el seu grup

El Ter 4 de març de 2011 a les 12:41
Antoni Mas durant la presentació de la seva candidatura
Amb la presència d'una cinquantena de persones, Antoni Mas va ser presentat com a candidat de Convergència i Unió a l'alcaldia de Balenyà per a les properes eleccions municipals del maig. El va presentar Josep Salom, vicepresident de Convergència d'Osona i alcalde de Tona, qui va destacar la trajectòria personal i política del candidat.

Salom va dir que Mas és una "persona propera, afable i amb una gran capacitat de treball, és el millor alcalde que pot tenir Balenyà. Sempre amb l'honestedat per endavant".

Posteriorment va prendre la paraula Antoni Mas i va explicar el seu decàleg en què destaca l'agraïment per la confiança dipositada en la seva persona i la seva ferma voluntat de servir la comunitat. De sumar les forces de Convergència i Unió, diu que vol ser la'"i" de la federació, i comptar amb tothom per tal de tirar endavant el projecte, sabent que això vol dir compromís, dedicació i temps.

Mas va afirmar que a partir d'aquesta setmana, es posarà a treballar amb tot el seu grup, per fer entre tots un programa electoral participat i consensuat, que respongui als reptes que té plantejats avui el poble de Balenyà.
Etiquetes:
Política Municipal