25 d'abril de 2024

Centelles convoca un lip dub solidari

S’ha escollit la barretina com a símbol del Lip Dub

El Ter 9 de març de 2011 a les 16:03
L’objectiu és animar a les entitats de Centelles a mobilitzar-se per superar les 379 donacions
Centelles ha convocat un lip dub solidari per dissabte dia 12 de març. L’organitzen l’Àrea Bàsica de Salut, l’Ajuntament i l’Associació de Donants de Sang. L’objectiu és animar a les entitats de Centelles a mobilitzar-se per superar les 379 donacions que es van aconseguir l’any passat a la marató de sang.

Enguany, la marató es farà el 9 d’abril, però perquè se’n comenci a parlar s’ha decidit gravar aquesta peça musical, amb música i lletra fetes expressament per a l’ocasió. La gravació del lip dub es farà el proper dissabte 12 de març a partir de les 9 del matí.

Segons comenta Lourdes Tuneu, una de les impulsores, i responsable d’atenció al ciutadà de l’ABS de Centelles, hi podrà participar tothom i la peça es presentarà públicament el 9 d’abril, dia de la Marató de la Sang. Ja hi ha 54 entitats que han confirmat la seva presència, entre geganters, Tonis, usuaris de la residència o bé els galejadors de la Festa del Pi.

S’ha escollit la barretina com a símbol del Lip Dub perquè és un element característic de Centelles i el seu color és vermell com la sang. La cançó que s’utilitzarà per gravar ha estat composada expressament per l’ocasió per músics locals. La cançó l’han escrit Jordi Ginesta i David Nuri, els arranjaments musicals el han fet David Viñolas, Marc Parareda, Albert Bartolomé, David Nuri, Jordi Ginesta. Les veus són de Jordi Ginesta, Eli Oms i Arcadi Giol. Els organitzadors remarquen que la lletra del lip dub dóna un missatge positiu i solidari. Un cop passi la marató, que és quan s’estrenarà, es vendran DVD a un preu de 5 euros, i els beneficis aniran per Càrites de Centelles. Més endavant, es penjarà al youtube.
Etiquetes: