25 d'abril de 2024

Comença a Sant Miquel de Balenyà una nova edició del Campionat de Catalunya de Trial 4x4

El campionat està basat en una modalitat automobilística sovint espectacular

El Ter 10 de març de 2011 a les 12:39
La prova de Sant Miquel de Balenyà començarà a les 10 del matí i acabarà a les 2
El proper diumenge 13 de març començarà a Sant Miquel de Balenyà una nova edició del Campionat de Catalunya de Trial 4x4. És una competició organitzada pel Grup 4x4 d’Osona, que té com a responsable Joan Puig, a qui en el món del motor es coneix com a "Cunillaire".

Puig explica que el 25è aniversari d’aquest campionat coincideix amb un excel.lent moment de moral. El campionat està basat en una modalitat automobilística sovint espectacular. Es faran set proves, i sis d’elles en circuits que passen per la comarca d’Osona. Sant Miquel de Balenyà donarà el tret de sortida a la nova temporada, amb un circuit ubicat a la sortida de Sant Miquel, en direcció a Seva. Hi haurà menys participants que en anys anteriors a causa de la crisi, però esperen que el públic respongui.

La prova de Sant Miquel de Balenyà començarà a les 10 del matí i acabarà a les 2. Inclourà una matinal amb esmorzar, apta per a totes les edats, en què segons Puig, "en un recorregut molt petit es pot veure tot". La resta de proves es faran a Mont-rodon (Taradell); Santa Cecília de Voltregà; Seva; Conill (Pujalt, a l’Anoia), Els Hostalets de Balenyà i Muntanyola. Més informació, plànols dels llocs del circuit i horaris a la web "www.trialosona4x4.com":http://www.trialosona4x4.com.
Etiquetes:
Esports