27 d'abril de 2024

Sant Bartomeu del Grau acull la quarta edició de la Wireless Battle Mesh

Des de l'organització es fa una crida a la participació de les activitats que es duran a terme

El Ter 15 de març de 2011 a les 18:18
Des d’aquest dilluns i fins diumenge Sant Bartomeu del Grau acull la quarta edició de la Wireless Battle Mesh. Es tracta d’una trobada anual d’experts en tecnologies wifi d’arreu d’Europa. L’objectiu és provar en un entorn real les solucions que estan desenvolupant.

Amb l'excusa de fer una competició entre els diversos protocols representats serveixen com a punt de trobada per a compartir coneixements i experiències i planificar projectes futurs. Les edicions anteriors s'han celebrat a Brussel·les, París o Roma.

Amb la voluntat de l'organització de promocionar l'obertura de les trobades cap a les comunitats locals que les acullen, enguany, no només s'ha fet coincidir la Wireless Battle Mesh amb la trobada anual de guifi.net, el SAX, sinó que, a més a més, les activitats d'ambdues trobades s'han organitzat de manera conjunta. La trobada també és ideal perquè el participants es coneguin cara a cara en un món on predomina la comunicació a distància. Hi ha participants d’arreu d’Europa o de Catalunya.

Des de l'organització es fa una crida a la participació de les activitats que es duran a terme. Dissabte hi haurà xerrades i tallers de caire més divulgatiu i diumenge serà més especialitzat.

En el marc de la trobada anual de guifi.net, el SAX, es parlarà de la nova etapa, es coneixeran les últimes novetats, es compartirà l’última tecnologia i es tractarà el món de la fibra òptica. També s celebrarà el 7è aniversari de guifi.net.

Tots els actes del SAX (xerrades, tallers, breaks, àpats i festa) tindran lloc al Casal de Sant Bartomeu del Grau (http://www.sbg.cat/casal). Les xerrades de la WBM del dissabte també tindran lloc al Casal, però les dels altres dies es faran a Can Roca.
Etiquetes: