26 d'abril de 2024

Els Pets, Brams i La iaia actuaran en el marc del 25è aniversari de la Colla Gegantera de Prats

"Brams" presentarà nou disc després d'haver anunciat el seu retorn als escenaris

El Ter 17 de març de 2011 a les 17:39
Gegants de Prats. FOTO: Isaac Peraire
La Colla Gegantera de Prats de Lluçanès celebra al llarg d’aquest 2011 el 25è aniversari. Per a l’ocasió s’han organitzat diversos actes. D’entre els més destacats hi ha una trobada gegantera el proper 18 de juny que comptarà amb la participació de 25 colles d’arreu de Catalunya. La jornada es complementarà amb un concert de Els Pets, Brams, La iaia i Canvi de plans.


"Els Pets" presenten la gira "25 anys". "Brams" presentarà nou disc després d'haver anunciat el seu retorn als escenaris. "La Iaia", grup revelació del 2010, probablement combinarà els temes ja coneguts amb algun tema nou del seu proper disc. Finalment, "Canvi de Plans" també presentarà nou disc.

Durant tot l’any la colla també visita escoles i el Club de Jubilats Sant Jordi per difondre la seva activitat. També està previst una recollida de fotografies dels 25 anys de vida dels gegants, que es publicaran en un llibre fotogràfic històric. Es presentarà per la Fira de Santa Llúcia del 2011. Pel que fa a l’estat de salut de la colla, Peraire destaca que estant en un molt bon moment i que tenen el relleu generacional assegurat.

Durant aquest any, a més dels actes que la colla organitza al territori, també participaran en unes 30 trobades arreu dels Països Catalans.
Etiquetes:
Cultura