23 d'abril de 2024

Aquest dijous arranca la 12a edició del Cicle de conferències de Balenyà

Totes les conferències tindran lloc a la sala d’entitats de l’espai cultural de Balenyà

El Ter 22 de març de 2011 a les 12:25
El cicle finalitzarà a finals d'abril amb un total de 5 xerrades de temàtica molt diversa i d'interès general. El cicle està organitzat des del consell escolar municipal format per totes les entitats i agents educatius del municipi. La intenció es arribar a un públic divers.

La primera anirà a càrrec d’Assumpta Cirera i parlarà sobre "La família i l’escola en el desenvolupament de la creativitat". La segona el dia 30 de març girarà entorn del paper dels pares i els avis. Anirà a càrrec de Carme Thió. Les del 7 i el 14 d’abril surten una mica de l’àmbit educatiu i es parlarà, en primer lloc, de la importància de la prevenció de la malaltia i dels secrets del món dels bombers. El cicle es tancarà el 28 d’abril la xerrada "Enfortint els infants: els vincles familiars" a càrrec de Eva Martínez. Aquest any, per tal de donar un caire més proper i participatiu totes les conferències seran en format "Fés un cafè amb...".

Totes les conferències tindran lloc a la sala d’entitats de l’espai cultural de Balenyà a les 7 de la tarda, excepte la primera que començarà a 2/4 de 8.
Etiquetes:
Cultura