25 d'abril de 2024

Andreu Vigué oficialitza la seva candidatura amb CiU a l’alcaldia de Sant Hipòlit

Vigué va pronunciar un discurs en positiu i va destacar que el seu objectiu és “fer un Sant Hipòlit millor”

El Ter 1 d'abril de 2011 a les 14:31
Imatge de l'acte
En una trobada-sopar amb una cinquantena de militants de Sant Hipòlit de Voltregà, Andreu Vigué va presentar-se com el candidat de CIU a l’alcaldia del municipi en les pròximes eleccions municipals. Vigué va rebre el suport del Secretari general de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs, i del president de CDC Osona, Josep Maria Matas.

Andreu Vigué, que ja havia estat regidor de CiU durant vuit anys (1991-1999) substitueix a Miquel Solà com a cap de llista de la federació nacionalista. Precisament, els seus dos predecessor, Miquel Solà i l’exalcalde Ramon Trabal, també van ser presents a l’acte de suport al candidat.

Vigué va pronunciar un discurs en positiu i va destacar que el seu objectiu és "fer un Sant Hipòlit millor". Vigué va mostrar-se disposat a treballar pel municipi tant des de l’alcaldia com des de l’oposició i va apostar per una campanya constructiva. "Volem explicar com fer un poble millor i no caure en insults ni el descrèdit", va afirmar.

El Secretari general de Presidència de la Generalitat de Catalunya, l’osonenc Francesc Homs, va assistir a l’acte per donar tot el suport al candidat. Homs va destacar que Vigué és l’exemple de la "gent que suma i que busca construir sense massa debats ideològics".
Etiquetes:
Política Municipal