24 d'abril de 2024

L’acte de presentació de Carles Banús, de CiU, omple la Sala Polivalent de Tavèrnoles

Banús ha acabat la seva intervenció desgranant els eixos principals que formaran el programa de CiU

El Ter 7 d'abril de 2011 a les 10:00
La Sala Polivalent es va quedar petita
La Sala Polivalent de l’Ajuntament ha quedat petita en l’acte de presentació de Carles Banús com a alcaldable de CiU a Tavèrnoles.

Nombrosos veïns de Tavèrnoles, així com representants comarcals de la federació de Convergència i Unió, han assistit a l’acte de presentació del candidat a l’alcaldia de Tavèrnoles.

En el seu parlament Carles Banús ha volgut remarcar que CiU es presenta a les eleccions municipals amb un equip que pensa en positiu; un equip "capaç de treballar per Tavèrnoles sense rancúnies i sense revenges". Banús també ha destacat que la llista de CiU està preparada per guanyar, però sobretot per governar i tirar endavant el projecte de poble inclòs en el programa electoral.

Banús ha acabat la seva intervenció desgranant els eixos principals que formaran el programa de CiU: les Persones, el Desenvolupament i el Territori, i ha posat èmfasi en la necessitat que aquests tres aspectes estiguin estretament relacionats entre ells.

Per la seva banda, Josep M. Pelegrí, Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, ha valorat molt positivament la "il·lusió" que ha vist en els integrants de la llista de CiU, i ha destacat la "necessitat de que a tots el pobles hi hagi persones com en Carles Banús; persones disposades a comprometre’s amb el servei al seus respectius municipis, i més especialment en aquestes èpoques on la classe política no està massa ben valorada".

Finalment el Conseller Pelegrí ha tancat l’acte animant als assistents a explicar el projecte que la candidatura de CiU té per Tavèrnoles.

Banús va dir que porten un equip que 'pensa en positiu'

A la presentació van assistir-hi veïns de Tavèrnoles i representants comarcals de la federació de CiU

Josep M. Pelegrí va valorar molt positivament la il·lusió que ha vist en els integrants de la llista de CiU

Josep M. Pelegrí i Carles Banús, conversant

Etiquetes:
Política Municipal