24 d'abril de 2024

“Turons i volcans” 1a Mostra de producte autòcton d’Osona i La Garrotxa

Al migdia i després de l’actuació dels bastoners de Malla es farà el pregó de la mostra a càrrec del músic Pep Sala

El Ter 8 d'abril de 2011 a les 10:56
Cartell promocional de la fira 'Turons i volcans'
El proper diumenge 10 d’abril se celebrarà al Prat Verd de Malla la 1a Fira "Turons i volcans", que neix amb la intenció d’unir els millors productes propis d’Osona i La Garrotxa. Serà una jornada lúdica que servirà d’aparador del sector de l’alimentació de les dues comarques.

Els embotits, els formatges, el cultiu ecològic, les llegums, les coques, les xocolates o la ratafia i altres licors són una mostra representativa del què podreu trobar com a visitants als estands dels expositors que hi seran presents.

Paral·lelament, s’organitzaran una sèrie d’activitats amb l’objectiu de que els visitants gaudeixin d’un dia diferent: passeig en Burricleta, els jocs d’enginy a càrrec d’Anigami o espectacles de màgia que completaran la jornada.

Al migdia i després de l’actuació dels bastoners de Malla es farà el pregó de la mostra a càrrec del músic Pep Sala.

D’entrada gratuïta, la Fira "Turons i volcans" també ha organitzat un dinar preparat pel restaurant "El Rebost del Canonge" de Vic, en el que es combinaran els productes més típics de les dues comarques en un menú molt complet, amb prèvia reserva.

Aquesta mostra neix amb la voluntat de convertir-se en un punt de trobada entre dues comarques que cada vegada tenen més vincles.
Etiquetes: