26 d'abril de 2024

Sant Pere de Torelló viu una setmana plena d'activitats

Divendres dia 15 hi haurà l'Assemblea del C. E. Serragrenyada de Sant Pere de Torelló

El Ter 13 d'abril de 2011 a les 09:42
D'una banda aquesta setmana el Ceip Josep Maria Xandri celebra la seva setmana cultural. Dijous els nens de P3, P4, P5 i els de P2 de l'Escola Bressol podran gaudir d'una sessió de l'hora del conte a la biblioteca. El mateix dijous els alumnes, mestres i pares i mares que vulguin gravaran un Lip Dup. Divendres tots els alumnes aniran a la zona de la Riera a fer la plantada d'arbres.

Per altra banda el dijous dia 14 d'abril a les 10 del vespre, el grup de Gospel SPT farà un nova sessió de la classe de cada setmana aquest cop oberta a tot el públic que hi vulgui assistir.

Amb aquesta serà la 3a edició d'una classe oberta on el públic poc gaudir de tot el repertori que els alumnes del grup de Gospel van aprenent. La classe oberta es farà a la Sala Polivalent de l'Edifici de les monges, lloc habitual d'assaig del grup de Gospel SPT.

Divendres dia 15 hi haurà l'Assemblea del C. E. Serragrenyada de Sant Pere de Torelló. Acabada l'assemblea, faran una projecció oberta a tothom qui en tingui ganes d'un Hivern a Canada, fotografies d'Eduard Cubí. La projecció començarà a les dos quarts de 10 del vespre a la Sala Polivalent de l'edifici de les monges.

Per altra banda i ja la setmana vinent el dimecres hi haurà a les 7 de la tarda l'entrega de premis de Concurs Literari i Gràfic l'Esqueller. El diumenge dia 24 d'abril es farà la ja habitual Festa dels Ocells a la plaça Monmany de Sant Pere de Torelló (el lloc pot canviar i fer-se al pavelló). El concurs començarà a les 9 del matí i s'allargarà fins ben bé al migdia. Finalment el dilluns, hi haurà el Tradicional Aplec de Bellmunt.

Tothom qui vulgui podrà pujar a dalt el santuari on serà rebut amb un record i un tall de coca i llonganissa. Després de la missa hi haurà la tradicional rifa per després poder veure l'actuació dels Dansaires de la Vall del Ges.
Etiquetes:
Cultura