26 d'abril de 2024

Pere Molist i Carles Mundó, tàndem electoral d’ERC a Gurb, amb una llista renovada

En aquestes eleccions ERC de Gurb ha elaborat el programa electoral amb la participació de la gent del poble

El Ter 27 d'abril de 2011 a les 09:32
Foto de grup d'ERC de Gurb
La candidatura d’ERC a Gurb es presenta a les eleccions del 22 de maig amb un nou cap de cartell, Pere Molist, que fa tàndem electoral amb Carles Mundó, que havia encapçalat la candidatura en les dues darreres eleccions.

ERC a Gurb presenta una llista amb 21 persones independents; és una llista amb experiència, perquè en llocs destacats hi ha persones que han estat regidores a l’Ajuntament en una o dues legislatures, però una bona part de la llista són cares noves que s’hi integren per primera vegada i, totes elles representen el conjunt de zones del municipi (Gurb, Granollers de la Plana, Sant Julià Sassorba i Vespella).

La llista la formen:

1. Pere Molist i Bover 2. Carles Mundó i Blanch 3. Jaume Pou i Arumí 4. Eva Blancafort i Camps 5. Josep Casassas i Jordà 6. Josep Soler i Orra 7. Joan Amblàs i Corretja 8. Jordi Franquesa i Farrés 9. Montserrat Faro i Basco 10. Santi Bellver i Pastor 11. Ignasi Bosch i Solà 12. Josep Solé i Targarona 13. AnnaMarta Roca i Castellà 14. Ignasi Masramon i Molist 15. Anna Arumí i Casanovas 16. Pere Tona i Arqués 17. Bonaventura Homs i Pairó 18. Núria Molist i Bover 19. Alba Torreblanca i Pujol 20. Josep Aparicio i Codina 21. Ramon Vila i Llagostera.

En aquestes eleccions ERC de Gurb ha elaborat el programa electoral amb la participació de la gent del poble. Durant dos mesos han visitat les cases del poble i han recollit 268 qüestionaris, valorant més de 20 propostes.

Els eixos del programa són "l’exigència d’una gestió eficient i austera dels recursos, els serveis a la gent gran, l’habitatge per a joves, la conservació del territori, l’extensió de la xarxa de fibra òptica i la renovació d’activitats culturals i de lleure".
Etiquetes:
Política Municipal