24 d'abril de 2024

Maria Rodríguez repeteix com a alcaldable per CiU a Sant Vicenç de Torelló

L’objectiu, “assegurar-se el lloc a la final” i situar-se en el marc adequat pel ple desenvolupament nacional del país

El Ter 3 de maig de 2011 a les 10:25
La presentació es va fer el passat dissabte dia 30 d'abril
Maria Rodríguez es va presentar oficialment com a candidata de CiU a l’alcaldia de Sant Vicenç de Torelló. Ho va fer amb el suport del Conseller d’Interior, Felip Puig, en un acte que va recórrer els tres nuclis del municipi: Borgonyà, Sant Vicenç de Torelló i Vila-seca.

Rodríguez encapçala una llista formada per persones estretament vinculades a diferents associacions i agrupacions del municipi, disposades a "seguir treballant per Sant Vicenç de Torelló, ara des de l’Ajuntament". Va explicar que encaren la propera legislatura amb un projecte de poble basat en la participació dels ciutadans. "Estem disposats a deixar-hi la pell", va assegurar.

Per la seva banda, el Conseller d’Interior, Felip Puig, va agrair la voluntat de la cap de llista de "posar-se al capdavant del poble en uns moments tan difícils". D’altra banda, va aplaudir el "compromís, la generositat i el coratge" de la resta dels membres de la candidatura per oferir-se a fer un esforç pel poble, malgrat la situació dels ajuntaments i del país.

Aprofitant un paral·lelisme amb les competicions de futbol, el Conseller va destacar la importància de seguir comptant amb la confiança dels veïns per "guanyar la segona volta", després de l’èxit de les eleccions autonòmiques. L’objectiu, "assegurar-se el lloc a la final" i situar-se en el marc adequat pel ple desenvolupament nacional del país.

A la presentació va ser-hi present el Conseller d'Interior, el Sr. Felip Puig

Un moment de la presentació del dissabte

Etiquetes:
Política Municipal