26 d'abril de 2024

'Tona es fira' concentra la 14a Fira del Fil a l'Agulla i la 1a d'alimentació Artesana en un sol dia

També hi haurà la 2a trobada de motos antigues i clàssiques i jornada de portes obertes al Museu del Camp de les Lloses

El Ter 6 de maig de 2011 a les 20:38
Tona vol consolidar aquest diumenge el nou format de la Fira del Fil a l’Agulla que tant èxit de públic va tenir l’any passat. Aquesta 14a edició es concentra per segon any en una sola jornada sota la denominació de ‘Tona es fira’. S’hi incorpora la 1a Fira d’Alimentació Artesana que substitueix el Mercat de la Terra que fa un any es va fer arreu de la comarca.

Sense canvis destacats, com ha explicat a Elter.net, Lourdes Boneu, regidora de Cultura, ‘Tona es fira’ espera repetir la bona afluència de visitants del 2010. La 1a Fira d’Alimentació Artesana neix amb la intenció de donar un caràcter especial a la gastronomia per acompanyar la resta d’activitats, segons Fransesc Ayats, gerent de la Fundació Osona Gastronomia. Es farà de les 9 del matí fins a migdia i esta diferenciada en 3 apartats. Els esmorzars de forquilla a càrrec de l’escola d’Hostaleria d’Osona, Les parades de 15 productors artesans de la comarca i algun de fora i tallers de degustació de pans romans i vi calent i per els nens elaboració de pilotilles i botifarra que es podran emportar a casa.

Paral·lelament a les fires, el mateix diumenge es farà la botiga al carrer de Tona Punt de Comerç, la 2a Trobada de motos antigues i clàssiques i la jornada de portes obertes al Museu del Camp de les Lloses.
Etiquetes: