24 d'abril de 2024

L’alcaldable de CiU a Muntanyola, Ramon Llorà, presenta el seu programa en el primer acte de campanya

Llorà va explicar les bases del seu projecte pels propers quatre anys

El Ter 10 de maig de 2011 a les 09:21
Llorà és alcalde de Muntanyola i vol seguir sent-ho
Convergència i Unió de Muntanyola va ferm el passat divendres dia 6 al vespre, el primer acte dins de la campanya electoral. El cap de llista de CiU i actual alcalde del municipi, Ramon Llorà, va presentar els seus objectius de cara a la propera legislatura davant d’una sala plena i amb el suport del Secretari del Govern, Germà Gordó.

Llorà va explicar les bases del seu projecte pels propers quatre anys conscient de les dificultats econòmiques que té el municipi en aquests moments. Va assegurar, però, que els recursos disponibles permetran fer front als projectes pendents d’acabar i iniciar-ne de nous.

A banda de "continuar tenint un poble segur i tranquil", entre els objectius que porten la llista de CiU a presentar-se de nou a Muntanyola el proper 22 de maig, destaca acabar la segona fase de la pista poliesportiva; aconseguir la instal·lació de la depuradora de la zona de Fontanelles, la de la zona esportiva i la de l’escola; i començar les obres del nou CEIP.

Per la seva banda, el Secretari del Govern, Germà Gordó, va fer referència al dèficit econòmic que Convergència i Unió va haver d’afrontar quan va entrar a formar part del govern de la Generalitat, i a "l’ajustament necessari dels pressupostos" que ha repercutit als ajuntaments. "Podríem haver deixat passar les eleccions municipals abans d’aprovar-lo, però aquesta no és la manera de fer de CiU", va argumentar.
Etiquetes:
Política Municipal