26 d'abril de 2024

La candidata de CiU a Centelles, Maribel Matas, enceta la campanya electoral amb ganes de canvi

L’actual alcalde de Vic es va mostrar optimista de cara al 22 de maig

El Ter 10 de maig de 2011 a les 09:44
L'alcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal, va ser present a la presentació de CiU Centelles
El passat diumenge dia 8 al matí, la cap de llista de Convergència i Unió de Centelles, Maribel Matas, va presentar el seu projecte de govern pels propers quatre anys. Durant l’acte, la candidata va comptar amb el suport de tots els membres de la llista i del líder de Convergència i Unió de Vic i actual alcalde de la capital de la comarca, Josep M. Vila d’Abadal.

Matas va exposar els punts més destacats d’un "programa ambiciós" que vol posar l’ajuntament de Centelles "al servei del poble". Es va mostrar disposada a treballar per aconseguir un poble més actiu i amb més equipaments, fent les coses "amb sentit comú". "No m’agrada el que veig", va assegurar.

Alguns dels projectes que formen part del programa són desenvolupar el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, redistribuir la circulació de vehicles millorant la senyalització i ampliant les zones d’aparcament, crear una zona esportiva, i afavorir la promoció econòmica del municipi amb l’objectiu de fer créixer les empreses ja existents i atreure’n de noves.

El cap de llista de CiU de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, va descriure Matas com "una persona valenta" per posar-se al capdavant de la candidatura de Convergència i Unió en "un poble d’inèrcia socialista". Un poble, va dir, que "necessita una alcaldessa que connecti Centelles amb la resta de ciutats del seu entorn".

L’actual alcalde de Vic es va mostrar optimista de cara al 22 de maig, convençut d’una majoria absoluta de la federació nacionalista a la comarca.

Matas va exposar els punts més destacats d’un “programa ambiciós”

Josep M. Vila d’Abadal, va descriure Matas com “una persona valenta”

Etiquetes:
Política Municipal