26 d'abril de 2024

El Centre Obert la Quitxalla d’Hostalets de Balenyà celebra el 20è aniversari

Es pot concloure que la Festa dels 20 anys va ser tot un èxit

El Ter 12 de maig de 2011 a les 10:24
El passat diumenge dia 8 es va celebrar el 20è aniversari del Centre Obert la Quitxalla d’Hostalets de Balenyà al recinte del CEIP Joan XXIII del municipi.

El matí va començar amb els parlaments dels nens del Centre Obert, els educadors, l’alcalde i regidor del poble. Va ser un moment emotiu, ple d’agraïments al treball fet a tots als professionals i a la implicació de totes les persones i famílies que han passat pel centre i que col·laboren indirectament amb aquest.

Va continuar el matí amb la presentació de les cançons que van elaborar els nens conjuntament amb en Jaume Barri. També van cantar educadors i antics joves del centre la primera cançó de la Quitxalla també elaborada per el mateix Jaume Barri. La Festa va continuar amb balls i cançons, hi van participar grans i petits. Seguidament es va concloure amb un pica- pica. La tarda va començar ben animada amb inflables per els nens i nenes i amb una xocolatada popular que va ser tot un èxit.

Es pot concloure que la Festa dels 20 anys va ser tot un èxit, va haver-hi una bona acceptació de tots els moments dels dia i de l’exposició de fotografies dels 20 anys de vida. També va haver-hi un reconeixement per part de tothom per la feina feta. Va ser un moment de trobada entre els infants i professionals que han passat pel Centre Obert.
Etiquetes:
Societat