26 d'abril de 2024

Gerard Aguilar guanya a Tona i Joan Figueras es posa líder a la Copa Osona de Trial

L’osonenc Gerard Aguilar ha estat el guanyador de la prova amb 11 punts a la primera volta i 7 a la segona

El Ter 17 de maig de 2011 a les 09:46
Aguilar ha fet 11 punts a la primera volta i 7 a la segona
Amb un dia radiant després d’una nit d’intensa pluja, s’ha disputat a Tona la penúltima prova de la Copa Osona de Trial 2011. Una prova on el fang, amb el premis dels guanyadors, ha estat el protagonista de la prova. I és que la pluja caiguda durant la nit i matinada ha deixat el circuit més complicat del normal. Els més de 130 inscrits aplegats a les zones del Balnerai Codina i del parc de la Font del Ferro s’han trobat unes zones relliscoses on les caigudes han estat el denominador de la prova i on calia tenir una bona estratègia per escollir bé cada una d’elles tot esperant que les condicions del traçat milloressin.

L’osonenc Gerard Aguilar ha estat el guanyador de la prova amb 11 punts a la primera volta i 7 a la segona. Bernat Seuba, també amb 11 punts a la primera volta, ha estat el que més s’ha acostat a Aguilar, però els 16 de la segona l’han relegat fins la tercera posició.

Joan Figueras amb 16 punts a la primera volta i 10 a la segona ha finalitzat per darrere de l’osonenc, tot i que amb només un punt de diferència respecte el tercer classificat. Ara Figueras encapçala la classificació general amb 73 punts. A 6 punts, i en segona posició, hi ha Aguilar.

Rafa Tibau, absent per lesió, manté la tercera posició. Alex von Arend i Andreu Miró podrien ser els candidats en ocupar tercer graó del podi en la final. Després de la prova de Tona, molt obertes han quedat algunes categories de cara a la final del proper 12 de juny a Calldetenes.
Etiquetes:
Esports