24 d'abril de 2024

Es celebra la 10a Caminada Antiincineradora de la Vall del Ges

La vuitantena de participants han finalitzat l’acte amb un esmorzar de germanor a la Font del Viver

El Ter 17 de maig de 2011 a les 11:57
Fotografia d'un dels moments de la caminada
Aquest diumenge, dia 15 de maig, ha tingut lloc la X Caminada que organitza la Plataforma Antiincineradora de la Vall del Ges.

Ela caminants han volgut expressar, un any més, que s’oposen a un projecte de tèrmica enorme, l’amenaça del qual continua penjant sobre els caps dels habitants d’aquesta vall, pendent com està d’autorització per part de l’ajuntament de Sant Pere de Torelló.

Enguany, durant el camí pels camps i boscos de Sant Vicenç de Torelló, els marxants s’han aturat al llarg del camí a diverses masies del recorregut i l’ historiador Pasqual Bernat ha explicat l’evolució del mas com a institució al llarg de la història i la seva importància en el desenvolupament social i econòmic de Catalunya.

Ramon Minoves ha llegit el manifest d’aquest any en el qual la Plataforma s’ha congratulat d’aquests deu anys de lluita i del fet que el projecte de tèrmica continua sense dur-se a terme, però ha demanant de continuar mantenir-se alerta per tal que aquest tercer projecte, desmesurat, insostenible i contaminant, no es dugui a terme.

La vuitantena de participants han finalitzat l’acte amb un esmorzar de germanor a la Font del Viver de Sant Vicenç de Torelló.

Una vuitantena de persones han participat en la caminada

Etiquetes: