26 d'abril de 2024

El CPA Tona, campió de la Copa Internacional de grups Show a França

Jaume Pons i Omar Tejera, del CPA Tona, van ser elegits com a millors tècnics

El Ter 18 de maig de 2011 a les 09:41
El CPA Tona segueix acumulant èxits
El conjunt sènior del CPA Tona ha aconseguit un nou èxit internacional en vèncer a la Copa Internacional de grups Show de patinatge artístic, celebrada a Arnas (Lió) aquest cap de setmana.

Els conjunts catalans varen ser els dominadors de la modalitat de grups grans en ocupar els tres llocs del pòdium. El segon lloc del pòdium el va ocupar el CP Bescanó i el tercer lloc, el CPA Girona. Tots tres van superar als campions francesos que venien de l’Europeu de Porto amb unes bones classificacions i valoracions. En grups petits, subcampionat del CP Sant Just Desvern.

En la passada edició celebrada a Riccione (Itàlia) el CP Bescanço es va imposar per davant del CPA Tona, que des de la disputa del Campionat de Catalunya no ha parat de millorar. A França, va assolir un nou rècord de valoració amb dos 9 i dos 9,5 com a màximes puntuacions.

La velocitat de les patinadores, la dificultat del patinatge i l’espectacularitat de la peça representada, la Sra. Show i el Sr. Obligatori, va merèixer no només una excel·lent classificació, sinó també una forta ovació del públic francès i el deliri dels afeccionats del CPA Tona, que es van desplaçar per donar suport a l’equip.

Cal destacar que per votació popular de tots els entrenadors dels clubs participants en aquesta Copa internacional, Jaume Pons i Omar Tejera, del CPA Tona, van ser elegits com a millors tècnics i el disc i coreografia presentada pel CPA Tona, com la millor de la competició.

Classificació Grups Grans (en els sis primers llocs)

1. CPA Tona (Barcelona) Ms. Show and Sir Compulsory 122.400
2. CP Bescano (Girona) Sliding on Ice 119.400
3. CPA Girona (Girona) The Last Stitch 119.000
4. Atlanteam (França) Hypnosis 115.600
5. FR Maurin (França) Crystal Factory 111.100
6. Anfora P.A. (Galícia) From Myth to Reality 108.900

Fotografia de l'equip del CPA Tona

Omar Tejera i Jaume Pons, millors entrenadors Copa Internacional 2011

Etiquetes:
Esports