23 d'abril de 2024

Francesc Homs dóna suport a la llista de CiU a Orís

rancesc Homs, va donar ànims a “una llista de gent que es compromet, que va contra els tòpics”

El Ter 19 de maig de 2011 a les 10:10
Francesc Homs en l'acte de CiU a Orís
La presentació del programa de la candidatura de Convergència i Unió d’Orís va omplir el Local Social de l’Ajuntament el passat dissabte dia 14 a la tarda. Un centenar de persones del municipi i tots els membres de la llista van acompanyar al candidat a l’alcaldia més jove d’Osona amb 24 anys, Arnau Basco, que va rebre el suport del portaveu del Govern, Francesc Homs.

L’anterior cap de llista de CiU al municipi i actual alcaldessa, Conxita Vernis, va voler acomiadar-se dels ciutadans que li han fet confiança durant les darreres legislatures. Uns anys que va valorar positivament: "hem complert amb el que havíem promès".

Va aprofitar per donar el relleu al nou alcaldable, Arnau Basco, assenyalant que "té experiència en la política municipal pels anys que ha exercit com a regidor", un tret que va definir com "una garantia" per la continuïtat en la gestió del govern d’Orís.

En la mateixa línia, Basco es va presentar "amb la voluntat de sumar, no de restar". El cap de llista assumeix aquest càrrec amb l’objectiu de "continuar en l’estil dels últims quatre anys, reflexionant sobre els errors que s’han comès i impulsant-ne de nous". Tot això, va dir, "amb un programa realista i assumible" que "no promet fer grans obres, sinó que es fonamenta en les persones".

Per la seva banda, el Portaveu del Govern, Francesc Homs, va donar ànims a "una llista de gent que es compromet, que va contra els tòpics". Homs va voler traslladar un missatge positiu als assistents, avisant que "el futur que ens espera és molt millor que el present que tenim". Va reconèixer que la crisi que pateix tant el país com els municipis és important, però que es pot superar amb "gent que planta cara".

Fotografia de la presentació de CiU a Orís

Etiquetes:
Política Municipal