26 d'abril de 2024

La candidatura de CiU a Tavèrnoles va presentar “un programa realista” davant d’una sala plena

Carles Banús, va presentar la seva llista com “un equip preparat per governar'' que proposa un ''programa realista''

El Ter 20 de maig de 2011 a les 10:03
Carles Banús, alcaldable de CiU per Tavèrnoles
"Pensem en tu, pensem en Tavèrnoles" és el lema que van defensar els membres de la llista de Convergència i Unió al municipi, encapçalada per Carles Banús. Un acte que va servir per presentar el programa electoral del grup municipal i que va comptar amb l’assistència d’unes cinquanta persones.

El candidat de CiU a l’alcaldia de Tavèrnoles, Carles Banús, va presentar la seva llista com "un equip preparat per governar" que proposa un "programa realista". "No farem disbarats a Tavèrnoles", va assegurar, i va establir com a prioritat durant la propera legislatura "continuar garantint els serveis als ciutadans malgrat les retallades". El candidat va exposar la seva intenció de desplegar el model de poble que reflecteix el POUM, pendent d’aprovar, malgrat que "no serà un desplegament gaire ampli per la difícil situació econòmica".

Un per un, els membres de la llista de CiU de Tavèrnoles van exposar els punts claus del programa, entre ells redactar el Pla Local de Joventut, ampliar els serveis mancomunats amb els municipis veïns, i fer difusió de l’entorn aprofitant el potencial de Fussimanya. Van mostrar també l’objectiu de modernitzar el municipi: "Tavèrnoles és un poble eminentment rural, però s’ha d’adaptar als temps", van assenyalar.

Amb la mirada posada al proper diumenge 22 de maig, Banús va cloure l’acte fent una autocrítica de l’última legislatura: "alguna cosa està fallant si, amb 300 habitants, Tavèrnoles té tres llistes" i va aprofitar per demanar la confiança dels assistents en el projecte de Convergència i Unió.

Un per un, els membres de la llista de CiU de Tavèrnoles van exposar els punts claus del programa

La sala es va omplir en la presentació del programa electoral de CiU

Etiquetes:
Política Municipal