24 d'abril de 2024

La llista de CiU a Sant Pere de Torelló presenta el seu programa electoral

Oriol Pujol, va fer una visita a Sant Pere de Torelló acompanyant als membres de la candidatura a saludar els veïns

El Ter 20 de maig de 2011 a les 10:14
Fotografia de la presentació de CiU a Sant Pere de Torelló
Els membres de la candidatura de Convergència i Unió de Sant Pere de Torelló van fer, el passat dimarts dia 17, la presentació del seu programa acompanyats del Secretari General de Cultura, Xevi Solà. La llista, encapçalada per Albert Bardolet, es va definir com un grup de persones que "comparteix el ferm compromís de treballar pel poble".

Bardolet va voler traslladar un missatge positiu als assistents, explicant que passi el que passi diumenge a les urnes, el grup continuarà treballant unit durant els propers quatre anys. "Estem preparats per ser govern i per ser oposició", va assegurar. La llista es va presentar amb l’objectiu de "continuar fent les coses ben fetes i corregir les mal fetes". Tot plegat, "amb un programa que vol que Sant Pere tingui un futur millor que el present".

El Secretari General de Cultura, Xevi Solà, va agrair les ganes de treballar pel poble a la llista de Sant Pere, destacant la seva vinculació personal amb el municipi. Solà va subratllar la difícil situació econòmica del moment i va apuntar la necessitat d’estrènyer-se el cinturó, "com fan totes les famílies".

En aquest sentit, va llançar una crítica a l’última subvenció del Departament de Política Territorial i Obres Públiques que, en mans del tripartit, va anar destinada a la compra de tres iots per valor d'entre un milió i mig i quatre milions d'euros.

A la recta final de la campanya electoral, dimecres el President del grup parlamentari de CiU al Parlament de Catalunya, Oriol Pujol, va fer una visita a Sant Pere de Torelló acompanyant als membres de la candidatura a saludar els veïns. Un porta a porta que es va centrar, sobretot, en els comerços del municipi.

Els membres de la llista de CiU de Sant Pere de Torelló es van trobar amb Oriol Pujol per tancar la campanya electoral

Etiquetes:
Política Municipal