26 d'abril de 2024

L'oposició suma majoria i pot prendre l'alcaldia de Seva a Josep Palmarola

Palmarola per CiU ha estat la força més votada i ha obtingut 5 regidors

El Ter 23 de maig de 2011 a les 12:38
A Seva Josep Palmarola, l’alcalde més vetarà d’Osona podria perdre l’alcaldia si les altres forces arriben a pactar. Els altres tres grups sumen i el podrien apartar del govern. Palmarola per CiU ha estat la força més votada i ha obtingut 5 regidors.

El segueix Eric Vila d’Unió Municipal amb 3, Eduard Botey per Independents per Seva – PM i un per la CUP amb Betty Costa al capdavant. Si es donés aquest pacte, Èric Vila (UM) podria ser el nou alcalde. De fet el mateix Vila ja ho apuntava en declaracions a Ràdio Manlleu aquest diumenge al vespre.

També hi ha altres alcaldies que perillen. Repeteix com a força més votada CiU a l’Esquirol amb Josep Mas al capdavant. Aquest cop però, tot i guanyar amb 4 regidors haurà de buscar suport per governar. Un hipotètic pacte entre Cabrerès i Progrés i Units per decidir podria prendre l’alcaldia a mas. A Calldetenes també perilla l’alcaldia. El republicà Jaume Mas ha obtingut 5 regidors i CiU 4. La CUP, amb 2 regidors tant podria donar l’alcaldia a uns com altres, però sembla difícil que es pugui avenir amb Mas.
Etiquetes:
Política Municipal