25 d'abril de 2024

L’Esquirol acull la 19a edició de la Cabrerès BTT

Es preveu que passin per aquesta festa entorn dels 15.000 visitants

El Ter 27 de maig de 2011 a les 13:31
Imatge de la passada edició. FOTO: Cabrerès BTT
Aquest cap de setmana l’Esquirol acull la 19a edició de la Cabrerès BTT, una de les proves més multitudinàries a nivell nacional. El diumenge els participants s’enfrontaran a noves rutes i trams inèdits, un recorregut més assequible que l’edició anterior i més espectacular en paisatge.

El recorregut íntegre comptarà amb uns 62km i una ascensió acumulada de 1.600 metres menys exigent que l’any passat; amb pistes amples, descensos tècnics i vistes panoràmiques del Collsacabra. Com cada any, la Cabrerès BTT ofereix també la possibilitat de recórrer una ruta més curta, amb 38km i un desnivell positiu acumulat de 900 metres.

Pel més petits de la família, el dissabte, a partir de les 4 de la tarda, tindrà lloc la MiniCabrerès BTT, amb diferents modalitats, des dels 4 fins als 16 anys. Per segon any també tindrà lloc Duatló del Collsacabra. La gran novetat és que l’edició d’enguany recupera una de les proves de Trial més importants de Catalunya. La Copa Catalana Trial X-UP Energy 2011 que tindrà lloc el diumenge al matí. La Cabrerès BTT comptarà amb un màxim de 3.000 participants de tot el país, entre ells, vinguts de Palma de Mallorca, València, Castelló, Madrid i d’arreu de Catalunya.

Es preveu que passin per aquesta festa entorn dels 15.000 visitants. Al llarg del cap de setmana també hi haurà altres activitats paral.leles com la Fira Cabrerès BTT, on hi haurà les millors marques i productes del sector, exhibicions d’acrobàcies en BTT, globus aerostàtic o sorteig de productes esportius.
Etiquetes:
Esports