26 d'abril de 2024

Un ferit greu en un accident múltiple a la C-25 a Gurb

El ferit greu és una jove de 27 anys que ha estat traslladada en helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron

El Ter 29 de maig de 2011 a les 20:29
ACN - Una persona ha resultat ferida greu en un accident de trànsit amb tres vehicles implicats aquest dissabte a la tarda a la carretera C-25 a Gurb (Osona), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L'accident s'ha produït poc després de tres quarts de quatre de la tarda al quilòmetre 183,75 de l'Eix Transversal.

Com a conseqüència de l'accident, una persona ha patit ferides greus i ha hagut de ser traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona i altres quatre persones ha resultat ferides lleus. En el punt de l'accident s'ha hagut de donar pas alternatiu però poc després de les quatre de la tarda ja s'ha pogut normalitzar el trànsit.

Segons els Mossos d'Esquadra, el sinistre ha estat una col·lisió frontal entre dos cotxes en què també s'hi ha vist implicat un tercer vehicle.

El ferit greu és una jove de 27 anys que ha estat traslladada en helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron i els quatre ferits lleus són dos home i dues dones

La calçada ha estat tallada durant prop d'una hora i posteriorment s'ha donat pas alternatiu. Cap a les quatre de la tarda el trànsit ja s'ha pogut normalitzar.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).
Etiquetes:
Sostenibilitat