27 d'abril de 2024

Les noies del Club Patí Voltregà s'han proclamat campiones d'Europa

Tanquen una brillantíssima temporada en què també s'han proclamat campiones de la Copa de la Reina i de l'OK Lliga

El Ter 30 de maig de 2011 a les 18:09
Les noies del Voltregà alçant la Copa d'Europa. Font: FEP
Ho han estat després de derrotar amb gol d'or, a la pròrroga, al Biesca Gijón per 2 gols a 1. La victòria tanca una brillantíssima temporada en què les voltreganeses també s'han proclamat campiones de la Copa de la Reina i de l'OK Lliga.

La final a quatre s'ha disputat aquest cap de setmana a la localitat alemanya de Weil am Rhein, tocant a Basilea (Suïssa). El partit de la final el van ‘patir molt’, com comenta l’entrenador, David Bou, ja que el Biesca va marcar primer i aviat.

La remuntada va trigar en arribar. Va ser en el minut 43 de partit quan Natasha Lee aconseguia marcar. El segon gol no va ser dins la pròrroga, de falta directa en el minut 55 que va llançar Carla Giudici.

L’entrenador es felicitava per l’actuació de totes les jugadores en especial per la portera, Laia Vives que pel tècnic ‘marca la diferència’. Per Bou, la ‘injecció de moral’ per aconseguir guanyar el triplet va ser guanyar la Copa de la Reina.

Per celebrar i commemorar aquest nou títol els ajuntaments de Sant Hipòlit i Les Masies de Voltregà han organitzat una recepció oficial que es farà a les 9 d’aquest vespre al consistori de Sant Hipòlit.

I no deixem l’hoquei femení de banda. Els màxims equips del CP Manlleu van aconseguir aquest diumenge guanyar la Copa de la lliga en 2a catalana al guanyar al CE Olesa de Montserrat per 1 a 4. A més també van guanyar la Copa en 1a catalana al imposar-se al Sant Feliu de Codines per 5 a 2.